Menu
Už jste zkusili náš kuskus se sušeným masem a zeleninou? Doufáme, že jste si pochutnali. My tedy rozhodně ano. Dnes pro vás máme další recept – hovězí vývar. Těžko si lze představit lepší jídlo v době rýmy, kašle a chřipky.
Navíc hovězí vývar má tu kouzelnou moc, že vás zahřeje nejen na těle, ale i na duši. Snad každý člověk se po něm cítí mnohem lépe.
Jste připraveni na netradiční recept? Tak se do něj můžeme pustit.
Sušené hovězí maso vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Přidáme koření a zeleninu a přiklopíme pokličkou. Vše necháme asi hodinu vařit.
Následně vývar scedíme, zeleninu nakrájíme a společně s masem vložíme do vývaru. Podle chuti dosolíme, opepříme či přidáme polévkové koření.
Dobrou chuť.